Nieuws en wedstrijdverslagen

NK -15 Leek

07 april 2019

1x zilver, 1x brons


Judoclub Berlicum was met 4 judoka’s afgereisd naar het friese Leek. Coach Jari Vorstenbosch had het druk want 3 judoka’s kwamen uit in de ochtend.

Quin Hulshof begon met 2 ippon overwinningen, in de halve finale verloor hij van Poelstra op waza ari. In de herkansing wist hij de partij om het brons met waza ari te winnen, en veroverde hij een bronzen medaille.


Zoe van der Burgt, net op tijd hersteld van een blessure, won de eerste partij op ippon. De tweede partij werd helaas verloren, zodat ook zij via de herkansing moest strijden. Hier won ze 2 partijen op rij met ippon, de derde partij was tegen de dame van wie ze in de voorronde verloor. Zoe zag haar kans op revanche en won nu wel. Hiermee mocht ze gaan strijden om brons. Helaas verloor ze deze partij op waza, en eindigde ze net naast het podium als 5de.


Gwen van Nuland begon goed, ze won 2 partijen op ippon. De kwart finale werd helaas verloren. Ook Gwen ging via de herkansingen verder maar verloor hier helaas.


Vera Wandel deed voor de derde keer mee aan dit NK, ze begon met 4 ippon overwinningen en kwam in de finale. Deze werd helaas verloren met waza ari. Voor Vera een zilveren medaille.

 


 
 In de Jan Massink Hal in Nijmegen werd gestreden om de medailles bij het NK teams -12 en -15. Meer >
 
www.judoberlicum.nl
Vera Wandel en Tooske Kwaks  en Zoe van der Burgt kampioen Meer >
 
www.judoberlicum.nl
Sander Loos, Thom Greve, Mike van der Leij en Gijs Dortmans kampioen. Meer >
 
www.judoberlicum.nl

3 x Goud in Venray.

02 juni 2019
Golden girls in Venray: Goud voor Diana, Lois en Esmeralda.  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-01-2019 Meer >
 
 
22-12-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven