Nieuws en wedstrijdverslagen

Zilver en Brons in Frankfurt

Een klein groepje was afgereisd naar de Adler Cup in Frankfurt.

Dit is een sterk bezet internationaal toernooi met judoka's uit 45 landen. Siebe Faas behaalde hier een zilveren medaille. Hij wist in de voorrodes bijna alle partijen met mooie ippons te winnen. De kwart finale won hij met een waza ari. De finale werd helaas verloren.

Stan van Riel begon goed met en bereikte de halve finale, deze werd helaas verloren. In zo'n grote poule komen dan nog veel herkansings partijen voordat een medaille in zicht is. Uiteindelijk bereikte hij de partij om het brons, maar verloor deze.  Een vijfde plek voor Stan.

Op zondag waren de U16 en U21 aan de beurt.
Sjimmie begon met een winst partij, maar verloor de tweede. Ook zij naar de herkansingen, Sjmmie won hier enkele partijen en eindigde als 7de.

Huub verloor de eerste partij, maar wist zich via de herkansing goed terug te knokken. Ook hij eindigde als 7de.

Jan Willem begon met een winst partij, maar verloor de tweede, in de herkansing ook voor hem nog een paar mooie punten. Maar ook hij bleef steken op een 7e plaats.

De organisatie kijkt met een tevreden gevoel terug op ons eigen Berlicum Open judo toenrooi. Om 7:45 zaten de eerste vrijwilligers al… Meer >