Informatie lidmaatschap

Hieronder tref je alle benodigde informatie aan over de volgende onderwerpen:
  • Contributie Judoclub Berlicum

  • Lid worden van Judoclub Berlicum (inclusief aanmeldingsformulier)
  • Minimum leeftijd en proeflessen
  • Wedstrijden en examens
  • Contributie JBN
  • Overschrijven van JBN lidmaatschap naar Judoclub Berlicum

Contributie 2018-2019

De contributie per kwartaal is als volgt:
Jeugdleden t/m 12 jaar en recreanten € 38,00
Leden 13 jaar en ouder € 57,00
Inschrijfgeld € 12,50 (eenmalig)

De contributie moet per kwartaal vooraf voldaan worden.
Bij voorkeur voldoet u de contributie via automatische incasso opdracht.

Overschrijving op ons rekeningnummer 10.69.03.764 van de Rabobank is ook mogelijk.
 

Lid worden van Judoclub Berlicum

Je kunt lid worden van de club door het online inschrijfformulier van Judoclub Berlicum volledig in te vullen en te versturen aan ons secretariaat. Het inschrijfformulier vind je op onze website onder "lid worden/inschrijven". Judoclub Berlicum verplicht haar leden om tevens lid te worden van Judo Bond Nederland (JBN). Naast de contributie die u bij Judoclub Berlicum verschuldigd bent betaal je ook jaarlijks contributie aan JBN. Als lid van JBN ontvang je een ledenpas en regelmatig het online JBN Magzine. Voor de hoogte van de contributie verwijzen wij je naar www.jbn.nl
 

Opzeggen lidmaatschap Judoclub Berlicum

Beëindiging van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren. Judoclub Berlicum hanteert een opzegtermijn van 1 maand. Stuur je schriftelijke opzegging naar leden@judoberlicum.nl Indien je per post opzegt, stuur je opzegging dan aan het secretariaat van onze judoclub. Dit adres kun je vinden bij de adressen van het bestuur.

Benodigdheden voor de judosport

Voor het beoefenen van de judosport heeft de judoka een judopak nodig. Afhankelijk van de leeftijd en het niveau kan worden gekozen voor een beginnerspak of een judopak voor gevorderden.

Judopakken:

Judopakken en andere benodigdheden zijn te bestellen via de webshop van Judoclub Berlicum. Klik hiervoor op de link van Nihon in de linker zijbalk. gebruik de kortingscode judoberlicum. Het pak wordt per post bezorgd.

Proeflessen

Minimum leeftijd en proeflessen

Bij Judoclub Berlicum kunnen jongens en meisjes vanaf 6 jaar lid worden en beginnen met judo. Wil je eerst kennismaken met judo om te beoordelen of dit echt iets voor jou is? Dat kan, want Judoclub Berlicum biedt altijd de mogelijkheid om eerst maximaal 2 proeflessen mee te draaien. Voor jongens en meisjes van 6 tot 10 jaar kan dit het beste op vrijdag. De allerkleinsten (6 tot 8 jaar trainen van 18.30 uur tot 19.15 uur en de groep van 8 tot ca. 10 jaar trainen van 19.15 uur tot 20.00 uur. Wil je een keer mee komen doen, laat dit dan even vooraf weten door een mailtje te sturen naar: info@judoberlicum.nl. Meestal hebben wij voor de proeflessen nog wel een judopak liggen. Neem in ieder geval altijd sprotkleding (stevig trainingspak) mee. Meld je kort voor aanvang van de training even aan bij de trainer.

Tuimel judo

 2 a 3 x per jaar geven we een cursus tuimeljudo. In deze les kunnen de allerkleinsten vanaf 4 jaar kennismaken met judospelvormen. Gezellig samen bezig zijn met stoeien, rollen en vallen. De cursus bestaat uit 10 a 12 lessen. De contributie is inclusief judopakje. Het cursus geld wordt per cursus bepaald aan de hand van het aantal lessen. De cursus wordt afgesloten met een examen.

Wedstrijden en examens

Op aanwijzing van trainers en technische staf nemen judoka's deel aan wedstrijden georganiseerd door de Judobond en andere verenigingen. Hiervoor wordt een toernooi-inschrijfgeld gevraagd. U ontvangt hierover altijd tijdig bericht.
Tevens worden er bandexamens afgenomen. Voor de gele tot en met de bruine band worden deze examens afgenomen door onze eigen technische staf. Vanaf de 1ste Dan (zwarte band) worden deze examens afgenomen door Judo Bond Nederland. Bij examens voor een hogere band of tussengradering (slip) worden examenkosten in rekening gebracht.

Bondscontributie Judobond Nederland (JBN)

Naast de clubcontributie, moet er ook nog jaarlijks contributie aan de Judobond Nederland worden voldaan. Nieuwe leden van Judoclub Berlicum zijn verplicht om lid te worden van Judobond Nederland. Deze aanmelding wordt geregeld door Judoclub Berlicum. Informatie over de hoogte van de contributie voor Judobond Nederland kunt u vinden op www.jbn.nl.

Overschrijven JBN lidmaatschap naar Judoclub Berlicum

Indien judoka's van een andere club komen en lid worden van en uit willen komen voor Judoclub Berlicum, dan moet men een verzoek tot overschrijving sturen naar Judobond Nederland. Helaas kunnen wij een dergelijke overschrijving niet uitvoeren. Dit MOET en KUN je zelf gemakkelijk regelen via deze link: JBN overschrijven naar Judoclub Berlicum
Terug naar boven