Goud voor Yonathan op Topjudo Haarlemmermeer

Toernooi meetmoment -18 jaar
Zilver voor Bobby en brons voor Jan en Lois

In het weekend van 19 en 20 december werd in Haarlemmermeer voor de 8e keer het internationale judotoernooi “Topjudo Haarlemmermeer” gehouden

Op zondag was tevens de categorie tot 18 jaar door Judobond Nederland aangewezen als meetmoment.
Deze meetmomenten bepalen mede later dit seizoen de selecties voor Europacupwedstrijden en eventuele deelname aan de Europese- en wereldkampioenschappen in 2016.

Namens Judoclub Berlicum wist Yonathan van Stroe beslag te leggen op een Gouden medaille in de gewichtsklasse tot 90 kilogram, door winst in al zijn wedstrijden met een ippon.
Yonathan scoort hiermee veel punten voor de ranking waarop de keuzeheren de selectie voor de internationale kampioenschappen bepalen.

Op zaterdag zijn er ook door judoclub Berlicum judoka’s mooie prestaties neergezet.
Lizzy Gevers werd kampioen, Bobby Goedhart won een zilveren medaille en Lois van Lijssel een Bronzen medaille.

Ook Jan verhoeven (13 jaar) heeft een zeer goede prestatie neergezet.
Hij verloor zijn 2e partij en moest via een lange weg van totaal 7 partijen terug knokken om uiteindelijk toch nog op het podium te komen en een mooie Bronzen medaille in ontvangst te nemen.

Judoclub Berlicum feliciteert Yonathan Lizzy, Bobby en Jan en Lois met deze topprestaties.

19-12-2015

goud voor Yonathan op Topjudo Haarlemmermeer

De organisatie kijkt met een tevreden gevoel terug op ons eigen Berlicum Open judo toenrooi. Om 7:45 zaten de eerste vrijwilligers al… Meer >