Nieuws en wedstrijdverslagen

Vera Wandel Kampioen van Nederland

29 februari 2020
www.judoberlicum.nl
1x goud 

In de gewichtsklasse van Vera, kennen de judoka"s elkaar erg goed. De eerste partij was meteen een pittige tegen Milou Hendriks. Vera scoorde 2x een waza ari en won daarmee de partij. In de tweede ronde scoorde Vera een waza ari en maakte het daarna af op de grond. In de finale tegen Glen Warners was Vera zeer gedreven en wist ze ook deze partij met ippon te winnen. 

Lauke begon met een vrijlotting, en won de tweede partij op ippon. In de kwart finale verloor ze helaas na een zinderende partij na 6 minuten golden score. In de herkansing won ze vervolgends de eerste partij, maar de volgende werd verloren. Lauke eindigde hiermee als zevende.

Ook Quincy had een vrijloting in de eerst ronde. Hij won 2 partijen met mooie ippons. In de halve finale verloor hij van de latere kampioen. In de herkansing om brons scoorde hij een waza ari, maar verloor uiteindelijk op straffen de partij. Met een 5de plaats net naast het podium.

 
Beste leden,   Judoclub Berlicum volgt uiteraard de richtlijnen die door het RIVM en de JBN worden i.v.m. het corona virus. Dit… Meer >
 

Coronavirus

09 maart 2020
Beste judoka's, ouder(s)/verzorger(s),   Afgelopen vrijdag heeft het RIVM een nieuwe aanwijzing voor de inwoners van… Meer >
 

1 medaille bij NK-21,

08 maart 2020
Diana Saukel zilver op NK -21, beide andere dames 5de.  Meer >
 
www.judoberlicum.nl
6 Kampioenen, 6 tweede en 15 derde plaatsen. Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-01-2019 Meer >
 
 
22-12-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven