Nieuws en wedstrijdverslagen

Trainer Jo Gevers ontvangt erepromotie tot 5e dan

07 oktober 2019
www.judoberlicum.nl
Deze promotie werd hem verleend voor zijn inzet als trainer coach en zijn eigen prestaties als judoka.

Het leek een heel gewone maandag avond, groep 2 was bijna klaar met de les, Jo kreeg de vraag om groep 2 en groep 5 even samen op de mat te laten zitten ivm de huldiging van de twee dames die vorige week zilver wonnen op het NK senioren.

Na de foto's en de felicitaties kwamen er ineens steeds meer mensen de mat op, onder andere oud judoka en trainer Jan de Rooij, Grim Vuijsters. En ook Sanne van Dijke en Guusje Steenhuis waren aanwezig. Toen had Jo wel in de gaten dat er iets ging gebeuren. 

De heer Michel van Meurs overhandigde hem namens de Judobond de promotie tot 5de dan.  In totaal heeft Jo met zijn pupillen zo'n 60 medailles op NK's vergaard, en daarnaast ook nog heel veel internationale titels.  Zelf werd Jo enkele jaren geleden nog derde op het WK veteranen.

In zijn jonge jaren verbleef en trainde Jo een jaar lang in japan, toen hij terug kwam werd hem gevraagd wat hij had geleerd:  "vallen, veel vallen", was het nuchtere antwoord. Maar het jaar daarna eindigde hij wel als 7de op het WK. 

Na de felicitaties en de bloemen was er nog gelgenheid om oude herinneringen op te halen onder het genot van een drankje.

Judoclub Berlicum is supertrots dat wij al meer dan 30 jaar zo'n goede en gedreven trainer op de mat hebben staan.

 
Judoclub Berlicum wil met alternatieve trainingen beginnen voor kinderen t/m 18 jaar. Het kabinet heeft besloten dat buiten sporten… Meer >
 

1 medaille bij NK-21,

08 maart 2020
Diana Saukel zilver op NK -21, beide andere dames 5de.  Meer >
 
www.judoberlicum.nl
6 Kampioenen, 6 tweede en 15 derde plaatsen. Meer >
 
www.judoberlicum.nl
1x goud  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-01-2019 Meer >
 
 
22-12-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven