Nieuws en wedstrijdverslagen

Sanne van Dijke ontvangt nieuwe auto.

19 september 2019
www.judoberlicum.nl

OLYMPISCH SPORTER SANNE VAN DIJKE NEEMT TOYOTA IN ONTVANGST BIJ AUTBEDRIJF JOS VAN MIDDELRODE

 

Sinds 2015 is Toyota wereldwijd de trotse partner van de Olympische- en Paralympische Spelen (IOC en IPC). In samenwerking met NOC*NSF voorziet Toyota in Nederland TeamNL’s olympische- en paralympische sporters van een Toyota. Ditmaal is de beurt aan judoka Sanne van Dijke, die bij Jos van Boxtel Middelrode een Yaris in ontvangst heeft genomen.


 

TeamNL rijdt Toyota

Toyota’s slogan Always a better way is gebaseerd op ‘Kaizen’. Een Japanse filosofie die staat voor constante verbetering en jezelf pushen om het beste uit jezelf te halen. En dat is precies wat de topsporters van TeamNL doen. Waar zij de lat steeds hoger leggen voor hun sportieve prestaties, legt Toyota de lat steeds hoger voor een betere wereld met mobiliteit voor iedereen. Dat maakt dit partnership tot een perfecte match.

 

Mobiliteit met het oog op de toekomst

De mobiliteit van de sporters staat centraal. Trainingen vinden plaats door heel Nederland én daarbuiten. Met hun Toyota hoeven de topsporters zich over hun vervoer geen zorgen meer te maken. En ook Toyota is met deze samenwerking op weg naar één van hun belangrijkste doelstellingen: een toekomst met schone mobiliteit. Juist daarom krijgen de sporters allemaal een hybride Toyota.

 

 Toyota streeft daarnaast naar een Olympische en Paralympische Spelen met de laagste CO2 uitstoot ooit.


 

www.judoberlicum.nl
www.judoberlicum.nl

 
Ivm een activiteit in de Moerkoal worden de trainingen van zaterdag 26 oktober tm zaterdag 2 november verplaatst naar de ruimte boven… Meer >
 
www.judoberlicum.nl

Regio toernooi Veghel

13 oktober 2019
Mooi judo en gezellige sfeer. Meer >
 
www.judoberlicum.nl
De wedstrijd selectie was afgereisd naar Emmen om te strijden op de Open Drentse. Het toernooi kende een sterke internationale… Meer >
 
www.judoberlicum.nl
Deze promotie werd hem verleend voor zijn inzet als trainer coach en zijn eigen prestaties als judoka. Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-01-2019 Meer >
 
 
22-12-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven