Nieuws en wedstrijdverslagen

7e plek in clubklassement in sindelfingen

30 juni 2019
www.judoberlicum.nl
Judoclub Berlicum 7de in eindklassement Sindelfingen.

 

2x Goud, 6x zilver en 3 brons.

Met een groep van zo'n 15 judoka's wer d het seizoen afgesloten op het Glaspalast Turnier in Sindelfingen, zuid-Duitsland.
Na bijna 6 uur rijden konden de judoka's hun caravan inrichten en een duik in het zwembad nemen. Op tijd naar bed natuurlijk want zaterdag moest er gejudood worden.

Op zaterdag streden de -11,-15 en -21. Hier behaalde Yonathan van Stroe een gouden medaille. Diana veroverde het zilver en Vera Wandel het brons.  De dames Zoe van der Burgt en Gwen van Nuland waren ook goed op weg naar het podium: zij streden om brons maar verloren helaas deze partijen. Een vijfde plaats net naast het podium, maar wel punten voor de ranking. Ook Tooske en Jan eindigden als 5de en leverden daarmee punten voor het klassement.

Op zondag streden de -13: hier werd Aaron van Osch knap tweede, hij verloor de finale van een Duitse tegenstander met een japanse naam. Bij de -18 veroverde Zoe een mooie zilveren medaille na heel sterk judo. In deze leeftijdsklasse ook een bronzen medaille voor Lauke Brouwers. 

Bij de senioren werden ook nog mooie punten gescoord door Suzanne Zegers die al haar partijen won en kampioen werd. Lois van Lijssel en Diana Saukel behaalden een zilveren medaille en Bobby Goedhart behaalde eveneens een bronzen medaille. Esmeralda streed om brons maar verloor deze partij.

 
Ivm een activiteit in de Moerkoal worden de trainingen van zaterdag 26 oktober tm zaterdag 2 november verplaatst naar de ruimte boven… Meer >
 
www.judoberlicum.nl

Regio toernooi Veghel

13 oktober 2019
Mooi judo en gezellige sfeer. Meer >
 
www.judoberlicum.nl
De wedstrijd selectie was afgereisd naar Emmen om te strijden op de Open Drentse. Het toernooi kende een sterke internationale… Meer >
 
www.judoberlicum.nl
Deze promotie werd hem verleend voor zijn inzet als trainer coach en zijn eigen prestaties als judoka. Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-01-2019 Meer >
 
 
22-12-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven