Nieuws en wedstrijdverslagen

7e plek in clubklassement in sindelfingen

30 juni 2019
www.judoberlicum.nl
Judoclub Berlicum 7de in eindklassement Sindelfingen.

 

2x Goud, 6x zilver en 3 brons.

Met een groep van zo'n 15 judoka's wer d het seizoen afgesloten op het Glaspalast Turnier in Sindelfingen, zuid-Duitsland.
Na bijna 6 uur rijden konden de judoka's hun caravan inrichten en een duik in het zwembad nemen. Op tijd naar bed natuurlijk want zaterdag moest er gejudood worden.

Op zaterdag streden de -11,-15 en -21. Hier behaalde Yonathan van Stroe een gouden medaille. Diana veroverde het zilver en Vera Wandel het brons.  De dames Zoe van der Burgt en Gwen van Nuland waren ook goed op weg naar het podium: zij streden om brons maar verloren helaas deze partijen. Een vijfde plaats net naast het podium, maar wel punten voor de ranking. Ook Tooske en Jan eindigden als 5de en leverden daarmee punten voor het klassement.

Op zondag streden de -13: hier werd Aaron van Osch knap tweede, hij verloor de finale van een Duitse tegenstander met een japanse naam. Bij de -18 veroverde Zoe een mooie zilveren medaille na heel sterk judo. In deze leeftijdsklasse ook een bronzen medaille voor Lauke Brouwers. 

Bij de senioren werden ook nog mooie punten gescoord door Suzanne Zegers die al haar partijen won en kampioen werd. Lois van Lijssel en Diana Saukel behaalden een zilveren medaille en Bobby Goedhart behaalde eveneens een bronzen medaille. Esmeralda streed om brons maar verloor deze partij.

 

Veel prijzen in Gemert

23 januari 2020
Vera, Zoe, Quincy Alexandre en Tenzin kampioen! Meer >
 
Quincy Alexandre Lelasseux en Vera Wandel brons. Meer >
 
www.judoberlicum.nl
Vera en Quin kampioen.  Meer >
 
www.judoberlicum.nl

Recreanten uitje

14 december 2019
Recreanten uitje zeer geslaagd Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-01-2019 Meer >
 
 
22-12-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven