Nieuws en wedstrijdverslagen

Lois van Lijssel wint goud bij Antwerp Open.

En ook nog bij 2x zilver en 1x brons.

In Antwerpen werd dit weekend gestreden In de Arena Hal. De Antwerp Open is een internationaal toernooi met vooral veel deelnemers uit Nederland en Belgie.

Op zaterdag stond de -18 op de mat: Quincy Alexandre won in de poule alle partijen in zeer korte tijd met mooie ippons. In de finale ronde won hij de eerste partij met ippon. In de halve finale verloor hij helaas, maar mocht hij wel het podium betreden voor een mooie bronzen medaille.

De andere judoka’s wisten in hun poule wel een of enkele partijen te winnen, maar bereikten niet de finale ronde.

Op zondag kwamen de senioren in actie. Lois van Lijssel won alle partijen in de poule met ippon. Deze weg zette ze voort in de finale ronden en behaald de een gouden medaille.

Ook Inez Verhoef en Diana Saukel wonnen in de poule hun partijen en gingen door naar de finale ronde. De eerste partij en tweede partij werd gewonnen. In de finale was hun tegenstander te sterk. Met een zilveren medaille kunnen ook deze dames terug kijken op een geslaagd toernooi.

Tijl van Gestel, won 3 partijen en werd 2de in zijn poule in de finale ronde verloor hij de eerste partij, hij bleef daarmee net naast het podium.

Brabant Cup

Bij de brabant Cup stond ook Bryan van Oort goed te judoen. Hij verloor de finale van een laatste jaars -15. Hij verdiende hiermee weer 9 punten voor het eind klassement.