Nieuws en wedstrijdverslagen

Judoclub Berlicum 2de in Eindklassement internationaal judotoernooi Sindelfingen

25 juni 2018
Veel individuele prijzen

Met een groep van ongeveer 20 judoka`s is judoclub Berlicum op vrijdag vertrokken naar het zuid Duitse Sindelfingen om deel te nemen aan het internationaal Glaspalast Turnier.

Op zaterdag streden de judoka`s in de klasse tot 15 jaar. Hier wist Jari Wollrabe al zijn wedstrijden te winnen en werd kampioen.
Zoe Van de Burgt wist ook in de voorronden met mooi judo al haar partijen te winnen. In de finale moest ze helaas haar meerdere erkennen in haar Duitse tegenstander. En veroverde het zilver.
Ook was er een zilveren medaille voor Quin Hulshof in de klasse jongens tot 15 jaar, en in de klasse tot 18 jaar voor Diana Saukel en Kelly van de Burgt. Jasper van de Oetelaar behaalde een derde plaats in de categorie heren tot 21 jaar.

Op zondag waren de oudere judoka`s aan de beurt, sommige judoka`s die op zaterdag hadden gejudood, deden op zondag in een hogere leeftijdsklasse mee. Na de eerste dag stond judoclub Berlicum op de tweede plaats in het algemeen club klassement.
Ook op zondag waren er  2 kampioenen  Lois van Lijssel en Bobby Goedhart. Een zilveren medaille voor Dante Haurissa en Esmeralda Puts en Diana Saukel. 

Een aantal judoka`s eindigde net naast het podium, maar deze plek leverde wel punten op voor het clubklassement, Lauke Brouwers, Kelly van de Burgt en Jasper van de Oetelaar eindigden op de vijfde plaats.

In het eindklassement behaalde Berlicum een hele mooie 2de plaats in een veld met 150 clubs. Een hele mooie prestatie als afsluiting van het wedstrijd seizoen. 

 
www.judoberlicum.nl
Mooie prestatie voor deze eerste jaars U18 judoka. Meer >
 
www.judoberlicum.nl

100% score bij ZNK -18!

16 februari 2020
11 judoka's geplaatst voor NK -18 ! Meer >
 
www.judoberlicum.nl
Ijsbrand Kloover Zilver en Tenzin van Osch brons. Meer >
 
www.judoberlicum.nl
Brons voor Vera Wandel bij eerste European Cup Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-01-2019 Meer >
 
 
22-12-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven