Nieuws en wedstrijdverslagen

5 kampioenen op Houvast Toernooi in Mierlo.

13 mei 2018
www.judoberlicum.nl
Vooral de jongens tot 15 jaar succes vol.

Na een rustige periode door de meivakantie stond dit weekend weer het eerste grote toernooi op de kalender. Op zaterdag en zondag werd in Mierlo gestreden op het Internationaal Houvast Toernooi. In 2 dagen komen hier ruim 1000 judoka's op de mat, niet alleen uit Nederland maar ook uit Engeland, Duitsland en  Belgie.

Op zaterdag kwamen 4 judoka´s in actie. Quin Hulshof mocht de spits afbijten in de klasse tot 42 kg.  De eerste twee partijen kon hij een waza ari scoren met O uchi gari.
De derde partij tegen van Leeuwen won hij met een verwurging. In de finale stond hij tegen een belgische judoka ook deze partij werd met een waza ari gewonnnen.

Tenzin van Osch won al zijn partijen heel vlot, in de finale mocht hij tegen de Nederlands kampioen in deze klasse. In de golden score werd de partij door Tenzin gewonnen.

Jan Willem begon de eerste partij wat stroef, in de laatste 30 seconden wist hij met een heupworp een waza ari te scoren. Voor alle partijen daarna had hij in totaal minder tijd nodig dan voor de hele eerste wedstrijd. Met snelle ippons met links en rechts lage schouderworp won hij alle partijen.

Op zondag waren alle dames aan de beurt en de heren tot 18 jaar.

Bij de dames wist ook Diana Saukel en Vera Wandel al hun partijen overtuigend te winnen.

Jan Verhoeven begon met een verlies partij, daarna won hij in de herkansing 5 partijen op rij met ippon en veroverde daarmee als nog een derde prijs. In dezelfde klasse bereikte Dante Haurissa met  een vijfde plaats net niet het  podium.

 

www.judoberlicum.nl
www.judoberlicum.nl
www.judoberlicum.nl
www.judoberlicum.nl

 
Judoclub Berlicum wil met alternatieve trainingen beginnen voor kinderen t/m 18 jaar. Het kabinet heeft besloten dat buiten sporten… Meer >
 

1 medaille bij NK-21,

08 maart 2020
Diana Saukel zilver op NK -21, beide andere dames 5de.  Meer >
 
www.judoberlicum.nl
6 Kampioenen, 6 tweede en 15 derde plaatsen. Meer >
 
www.judoberlicum.nl
1x goud  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-01-2019 Meer >
 
 
22-12-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven