Nieuws en wedstrijdverslagen

JCB succesvol op NK tot 21 jaar in Almere.

04 maart 2018
www.judoberlicum.nl

2x Brons voor Jan Verhoeven en Inez Verhoef.


Zaterdag 3 maart werd in Almere gestreden om de nationale titels tot 21 jaar. Het toernooi kende dit jaar een open inschrijving. Door verschuivingen in de internationale kalender was het niet mogelijk om voor deze leeftijdsklasse nog een districtskampioenschap te houden, normaal ontvangen de prijswinnaars van het districtskampioenschap een ticket voor het NK.


In totaal deden er 7 judoka´s van Berlicum mee aan het toernooi.


Jan Verhoeven, die eigelijk nog uitkomt in de klasse tot 18 jaar, begon met een verlies partij. In de herkansing wist hij echter zijn partijen allen te winnen met ippon.


Ook Inez Verhoef verloor haar eerste partij. In de herkansing wist ook zij zich goed te herstellen en won 4 partijen op rij met ippon.


Jan en Inez veroverden hiermee beiden een bronzen medaille in hun categorie.


Yonathan van Stroe begon goed: hij won 3 partijen op rij met ippon en kwam zo in de halve finale. Deze partij werd helaas verloren waardoor hij moest herkansen om brons. Helaas verloor Yonathan deze partij ook waardoor hij net naast het podium belandde met een 5de plaats.

www.judoberlicum.nl
www.judoberlicum.nl
www.judoberlicum.nl

 

vakantie

28 juni 2018
Van 30 juni tot 19 augustus is het zomervakantie. Er zijn dan geen trainingen! Voor de wedstrijdselectie zijn er wel… Meer >
 
 
www.judoberlicum.nl
Vandaag ontving Dante zijn zwarte band vanwege het behalen van het Nederlands Kampioenschap enkele weken geleden. Tijdens de training… Meer >
 
www.judoberlicum.nl
Pepijn Strik en Brian van Oort kampioen, Elcke 2 de en Yara derde Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven