Nieuws en wedstrijdverslagen

JCB succesvol op NK tot 21 jaar in Almere.

04 maart 2018
www.judoberlicum.nl

2x Brons voor Jan Verhoeven en Inez Verhoef.


Zaterdag 3 maart werd in Almere gestreden om de nationale titels tot 21 jaar. Het toernooi kende dit jaar een open inschrijving. Door verschuivingen in de internationale kalender was het niet mogelijk om voor deze leeftijdsklasse nog een districtskampioenschap te houden, normaal ontvangen de prijswinnaars van het districtskampioenschap een ticket voor het NK.


In totaal deden er 7 judoka´s van Berlicum mee aan het toernooi.


Jan Verhoeven, die eigelijk nog uitkomt in de klasse tot 18 jaar, begon met een verlies partij. In de herkansing wist hij echter zijn partijen allen te winnen met ippon.


Ook Inez Verhoef verloor haar eerste partij. In de herkansing wist ook zij zich goed te herstellen en won 4 partijen op rij met ippon.


Jan en Inez veroverden hiermee beiden een bronzen medaille in hun categorie.


Yonathan van Stroe begon goed: hij won 3 partijen op rij met ippon en kwam zo in de halve finale. Deze partij werd helaas verloren waardoor hij moest herkansen om brons. Helaas verloor Yonathan deze partij ook waardoor hij net naast het podium belandde met een 5de plaats.

www.judoberlicum.nl
www.judoberlicum.nl
www.judoberlicum.nl

 
www.judoberlicum.nl
6 Judoka's geplaatst voor NK Judo Senioren en Mason van Esch kampioen in Rosmalen.   Meer >
 

Terugblik Clubdag 2018

07 september 2018
De clubdag is uitgegroeid tot een ware traditie. Dit jaar begon de dag voor sommige van ons al om half 10: in samenwerking met de… Meer >
 
 
www.judoberlicum.nl
Vandaag ontving Dante zijn zwarte band vanwege het behalen van het Nederlands Kampioenschap enkele weken geleden. Tijdens de training… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven