Nieuws en wedstrijdverslagen

Judoclub Berlicum start met Tuimeljudo

30 januari 2018
www.judoberlicum.nl

Voor kinderen van 4 en 5 jaar, op speelse wijze tuimelen en stoeien.


Er komen steeds vaker berichten in de publiciteit dat wij als Westerlingen te weinig bewegen en dat de motorische vaardigheden van de jeugd slechter zijn geworden door het minder bewegen.

 

Judoclub Berlicum wil vanuit haar basisuitgangspunten een bijdrage leveren aan mogelijkheden voor de jeugd om vroegtijdig kennis te maken met bewegen.

 

Hiervoor heeft Judoclub Berlicum een programma ontwikkeld onder de naam “TuimelJudo” waar kinderen van 4 en 5 jaar op speelse wijze leren duikelen, vallen, stoeien, samenwerken en werken aan het zelfvertrouwen.

 

Bij voldoende aanmeldingen zal het “TuimelJudo” programma van 12 lessen van 45 minuten en een gratis kennismaking les, op woensdagmiddag van 15.00 uur tot 15.45 uur gehouden worden in de judozaal in de Moerkoal te Middelrode.

 

Voor deze 12 lessen betaald u € 50,- wat inclusief een gratis judopak is.

aanmelden kan via: leden@judoberlicum.nl


 

vakantie

28 juni 2018
Van 30 juni tot 19 augustus is het zomervakantie. Er zijn dan geen trainingen! Voor de wedstrijdselectie zijn er wel… Meer >
 
 
www.judoberlicum.nl
Vandaag ontving Dante zijn zwarte band vanwege het behalen van het Nederlands Kampioenschap enkele weken geleden. Tijdens de training… Meer >
 
www.judoberlicum.nl
Pepijn Strik en Brian van Oort kampioen, Elcke 2 de en Yara derde Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven