Nieuws en wedstrijdverslagen

3 medailles bij Top judotoernooi Haarlemmermeer.

17 december 2017
www.judoberlicum.nl
Zilver voor Lois van Lijssel, Brons voor Zoe van der Burgt en Inez Verhoef.

De dames moesten de eer van Berlicum redden dit weekend. Het top judo toernooi in Hoofddorp is een sterk bezet interntionaal toernooi. Een meetmoment voor de jeugt tot 18 jaar. 
In deze klasse werd Dante Haurissa 7de in een poule van meer dan 40 judoka's een mooie prestatie. 

Op zaterdag kwamen de heren en dames boven de 18 jaar en onder de 15 jaar uit. Bij de min 15 wist Zoe van de Burgt een mooie bronzen plak te winnen.  Zoe begon goed met 2 overwinningen. verloor helaas de halve finale en mocht toen strijden voor het brons. Deze partij wist ze met 2 waza aris te winnen. Een mooie wedstrijd met gevarieerd judo.

De heren -15 wisten wel allemaal een aantal partijen te winnen maar bleven net buiten het podium.

De heren -18 bereikte Peter van de Boogaard na 3 overwinningen de halve finale. Deze werd helaas verloren, in de herkansing had Peter in het begin moeite om uit de pakking van de tegenstander te blijven en liep een waza ari achterstand op. Ondanks hard knokken en steeds beter grip op de tegenstander kon hij de partij niet meer naar zijn hand zetten. Hij eindigde als vijfde.
Ook Cian Schellekens werd vijfde: hij won de eerste partij na een golden score. ook de tweede partij eindigde met een golden score maar werd verloren, via de herkansing mocht hij nog strijden voor brons maar verloor deze partij.

De dames Inez Verhoef en Lois van Lijssel kwamen uit in dezelfde klasse dames tot 57 kg. Beiden wonnen in de eerste ronde. In de tweede ronde verloor Inez. Lois wist alle parijten overtuigend te winnen maar de finale werd helaas verloren. 
Inez won haar partijen in de herkansing en behaalde zo het brons.
 

www.judoberlicum.nl
www.judoberlicum.nl

 
Judoclub Berlicum wil met alternatieve trainingen beginnen voor kinderen t/m 18 jaar. Het kabinet heeft besloten dat buiten sporten… Meer >
 

1 medaille bij NK-21,

08 maart 2020
Diana Saukel zilver op NK -21, beide andere dames 5de.  Meer >
 
www.judoberlicum.nl
6 Kampioenen, 6 tweede en 15 derde plaatsen. Meer >
 
www.judoberlicum.nl
1x goud  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-01-2019 Meer >
 
 
22-12-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven