Nieuws en wedstrijdverslagen

Mixed team geplaatst voor NK in Heereveen

05 november 2017
www.judoberlicum.nl
Het mixed team heeft  in de hoofdklasse en zilveren medaille gewonnen tijdens de voorronden van de Mixteam competitie in Leusden.
Zilver voor team -15 en Lizzy Gevers wint zilver op Vlaams Kampioenschap.

Dit weekend werden er weer verschillende toernooien bezocht door de Berlicumse judoka’s. De grootste groep ging naar het Theo Meijer Internationaal team toernooi. Lizzy Gevers en Bobby Goedhart deden mee aan de Vlaamse Kampioenschappen en er was een regio toernooi in Boekel.
 

De teams -18 werden al om 7.15 in Leusden verwacht. Een dames en een heren team deden mee in de competitie. Zij wisten helaas niet door de voorronden te komen.


De jongens -15, een samengesteld team met enkele judoka’s van sportschool Jan de Rooij uit Goirle, behaalde een zilveren medaille. In de voorrondes versloegen ze overtuigend Ken Am Ju 2 (3-2), Karel Gietelink (5-0) en judo Yushi (4-1). De finale tegen het Haagse Lu Gia Yen was zinderend spannend. De sleutel partij was de derde wedstrijd, die tot kort voor het eind gellijk op ging. In de laaste seconden wist de Haagse judoka een waza ari te scoren en de overwinning zeker te stellen.


In de na middag kwam het mix team in actie. Ook dit team was een combinatie team met sportschool Jan de Rooij. In de hoofdklasse wisten ze de eerste 2 partijen te winnen. De finale tegen Theo Meijer sport werd helaas nipt verloren. Het team heeft zich hiermee wel geplaatst voor het NK mix teams in Heerenveen, op 27 januari.


Op de Belgische kampioenschappen wist Lizzy Gevers een zilveren medaille te winnen. In de voorronden won ze haar partijen overtuigend. De finale werd helaas op beslissing verloren.

 

www.judoberlicum.nl

 
Judoclub Berlicum wil met alternatieve trainingen beginnen voor kinderen t/m 18 jaar. Het kabinet heeft besloten dat buiten sporten… Meer >
 

1 medaille bij NK-21,

08 maart 2020
Diana Saukel zilver op NK -21, beide andere dames 5de.  Meer >
 
www.judoberlicum.nl
6 Kampioenen, 6 tweede en 15 derde plaatsen. Meer >
 
www.judoberlicum.nl
1x goud  Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-01-2019 Meer >
 
 
22-12-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven