Nieuws en wedstrijdverslagen

Mooie resultaten bij regiotoernooi in Schijndel

02 juli 2017 door Cobi Dijkshoorn
www.judoberlicum.nl

Mats Buskermolen, Stijn van Helvoort en Marit van Heck kampioen.


11 judoka’s streden in Schijndel op het allerlaatste regiotoernooi van dit wedstrijd seizoen. Voor Mats Buskermolen was het zijn eerste toernooi. Hij liet mooi judo zien, een groot voordeel is dat hij links judood. Hiermee kon hij zijn tegenstanders verrassen. Hij won alle partijen met ippon. In dezelfde poule kwam ook Tije Donkers voor de eerste keer uit. Ook hij won alle partijen( 1x met ippon, 2x met waza ari). De heren mochten tegen elkaar in de finale, er werd hard geknokt maar niet gescoord. Op beslissing won Mats deze partij.


Onder de enthousiaste begeleiding van coach Jan Willem kwamen in de tweede groep de meer ervaren kinderen de mat op. Er werden veel ippons gescoord. Iedereen wist wel een paar wedstrijden te winnen. Yara van Krieken, Lars de la Bije en Boaz van Driel werden alle drie derde. Kyan van Oort en Yara zaten in dezelfde poule. Kyan won van Yara met ippon maar verloor ook een partij, hij werd 2de.


In de laaste groep wonnen Marit van Heck en Stijn van Helvoort al hun partijen. Een mooie prestatie voor Stijn die pas voor de tweede keer meedeed. Nathan Wobma, Sem Dortmans en Iwan van der Aa zaten in poules waarbij iedereen redelijk gelijk was. Er moest hard gewerkt worden. Alle drie wonnen ze 2 wedstrijden, en werden daarmee tweede in hun poule.

www.judoberlicum.nl
www.judoberlicum.nl
www.judoberlicum.nl
www.judoberlicum.nl
www.judoberlicum.nl
www.judoberlicum.nl
www.judoberlicum.nl
www.judoberlicum.nl

 
www.judoberlicum.nl
Er komen steeds vaker berichten in de publiciteit dat wij als Westerlingen te weinig bewegen en dat de motorische vaardigheden van de… Meer >
 
www.judoberlicum.nl
1x goud, 3x zilver en 2x brons. Prachtige prestatie Meer >
 

Hoog bezoek

03 januari 2019
Op 30 november werden groep 1 en 2 verrast, Meer >
 
www.judoberlicum.nl
Naar aanleiding van de prestaties van deze judoka's bij de meetmomenten zijn zij door de JBN geselecteerd. Meer >
 
22-12-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven