Nieuws en wedstrijdverslagen

Veel prijzen op paastoernooi Den Bosch

17 april 2017
www.judoberlicum.nl
Lars van Dijk en Jari Wolrabe kampioen.

Bij het paastoernooi worden judoka’s ingedeeld in de recreanten of de wedstrijd klasse. De meeste judoka’s van judoclub Berlicum kwamen uit in de wedstrijd klasse. In alle gewichten werd gejudood in poules waarbij soms gewichten werden samengevoegd. De meeste judoka’s konden dan ook lekker veel wedstrijden draaien.
Brian van Oort mocht de spits afbijten en won de eerste wedstrijd op beslissing, daarna verloor hij een paar partijen maar won de laatste met ippon, waardoor hij meer punten had en als derde eindigde.
Lars van Dijk mocht de eerste partij tegen Jur Pulskens, een sterke judoka, hij wist heel mooi 3x een waza ari te scoren, ook alle andere partijen won hij met ippon en werd kampioen.
Jari en Jan Willem kwamen uit in de klasse -60 kg. Zowel Jari als Jan Willem wonnen al hun partijen, de onderlinge partij werd de finale, die deze keer gewonnen werd door Jari.
Pepijn zat ook in een grote poule, hij verloor de eerste van de latere kampioen. De tweede partij werd gewonnen met een waza ari. De derde partij knokte Pepijn heel hard maar verloor nipt in de golden score. De laatste partijen moesten dus gewonnen worden met ippon om het podium nog te bereiken: de ene partij won Pepijn met een verwurging en de laatste partij met houdgreep. En dus een zeer verdiende derde prijs.
Marit van Heck, moest lang wachten voor haar poule aan de beurt was. Helaas maar twee tegenstanders, van wie een goede bekende. Marit wist van de ene tegenstander 2x te winnen, maar verloor 2x van Keira uit Liempde. Voor haar dus een tweede plek.
’s Middags waren Stijn de Vries en Kyan van Oort aan de beurt.  Beiden ook in een grote poule. Stijn wist 3 partijen te winnen.  Kyan won 4 partijen met ippon en verloor er 2 met waza ari. Beiden behaalden een derde prijs.
 

 
www.judoberlicum.nl
Goud voor Quin Hulshof, Zoe van de Burgt en Lois van Lijssel. Meer >
 
www.judoberlicum.nl
Trotse judoka's sluiten cursus af. Meer >
 
www.judoberlicum.nl
Strakke organisatie en veel mooi judo. Meer >
 
www.judoberlicum.nl

Girlpower in Lommel

15 april 2019
Vera Wandel en Suzanne Zegers Kampioen. Meer >
 
 
 
07-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-01-2019 Meer >
 
 
22-12-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven