Nieuws en wedstrijdverslagen

Zilver voor Yonathan van Stroe bij Antwerp Open Judo

Geselecteerd voor European cups

In het weekend van 27 en 28 februari 2016 werd het internationale judotoernooi “International Antwerp open” gehouden. Dit sterk bezette internationale top toernooi is jaarlijks een van de vaste onderdelen in de wedstrijdplanning van Judoclub Berlicum om de talentvolle wedstrijdjudoka’s te laten strijden op topniveau.

Dit toernooi was tevens door Judobond Nederland aangewezen als meetmoment voor de categorie tot 18 jaar. Deze meetmomenten bepalen mede later dit seizoen de selecties voor Europacupwedstrijden en eventuele deelname aan de Europese- en wereldkampioenschappen in 2016.

Namens Judoclub Berlicum wist Yonathan van Stroe beslag te leggen op een Zilveren medaille in de gewichtsklasse tot 90 kilogram.
Yonathan scoorde hiermee veel punten voor de ranking waarop de keuzeheren de selectie voor de internationale toernooien en kampioenschappen bepalen.

Het is dan ook verheugend dat vrijwel direct na deze mooie prestatie Yonathan de selectie mocht ontvangen om deel te nemen aan de European cups cadets in Berlijn Duitsland en Teplice Tsjechië.

Judoclub Berlicum feliciteert Yonathan met deze topprestatie en selectie en wensen hem veel succes met de aankomende toernooien en vertrouwen erop dat er nog meer in het vat zit.

In de Litserborch in Den Dungen werd vandaag gestreden op 3 matten. 7 Judoka's van judoclub Berlicum kwamen ondanks het mooie weer… Meer >