Brabant Judo Cup

Datum 4 nov 2017
Tijdstip 13:00 uur
Locatie Liempd
Adres Sporthal Pius X, Heidonk 28, 5298 VN Liempde
Website bekijken
  • Aanbevolen niveau JCB C, D
Dit is de lijst met aanvangstijden

De Judo Cup Brabant is een Judocompetitie voor Judoka’s van 2012 t/m 2000. De competitie bestaat uit zes competitie dagen die altijd worden gehouden op zaterdagmiddag vanaf 13:00. Tijdens het toernooi wordt gewerkt in poule-systeem wat betekent dat de Judoka’s altijd een gegarandeerd aantal wedstrijden kunnen spelen. Aan het einde van elke ronde krijgen de Judoka’s een oorkonde voor deelname waarop staat welke plaats zij die dag hebben behaald. 
Na elke competitieronde worden de punten van alle Judoka’s geregistreerd en de resultaten worden meegenomen in de indeling voor de volgende ronde(n). Doel van de competitie is om alle Judoka’s kennis te laten maken met het wedstrijdjudo op een laagdrempelige manier. Ook Judoka’s met meer wedstrijdervaring zijn welkom om mee te doen. Doel is ook om de Judoka’s succes te laten beleven. Vandaar wordt bij de indeling altijd gekeken naar leeftijd, gewicht, graduatie en ervaring. Daarnaast wordt nog gekeken naar eerdere resultaten op de Judo Cup Brabant om de indeling zo eerlijk en uitdagend mogelijk te laten verlopen.
Na afloop van de laatste ronde van de Judo Cup Brabant krijgen alle deelnemers hun prijs uitgereikt naar aanleiding van het behaalde aantal punten gedurende de competitie.

De data voor de competitie in seizoen 2017 – 2018 zijn (onder voorbehoud) als volgt:
Zaterdag 30 september 2017 in Oisterwijk
Zaterdag 4 november 2017 in Liempde
Zaterdag 20 januari 2018 in Moergestel
Zaterdag 3 maart 2018 in Oisterwijk
Zaterdag 14 april 2018 in Oisterwijk
Zaterdag 2 juni 2018 in Oisterwijk

inschrijfgeld voor hele competitie 36 euro (alle data automatisch ingeschreven)
Inschrijfgeld eenmalig 6 euro

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 6,-
Terug naar boven